Samenvatting bestelling tonen
€33,35
ProductSubtotaal
Geluk op het werk? Train je gelukscompetenties! + gratis gesprek  × 1 28,50
Subtotaal28,50
Verzending
Totaal33,35 (inclusief 2,35 btw)

Klanteninformatie

Factuurgegevens

Je bestelling

ProductSubtotaal
Geluk op het werk? Train je gelukscompetenties! + gratis gesprek  × 1 28,50
Subtotaal28,50
Verzending
Totaal33,35 (inclusief 2,35 btw)

Betaling

  • Selecteer je bank

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze site te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.

Wat leuk dat we samen aan de slag gaan!

Veronique

Testimonials

Ik zocht verdieping na een eerdere training over werkgeluk. Het boek dat Veronique schreef over werkgeluk gaf me al een goed gevoel. De handvatten die ik in de opleiding heb geleerd om werkgeluk werkbaar te maken hebben me geholpen om werkgeluk te implementeren. Ik sta sterker, ik kan beter bij mezelf blijven en met vertrouwen het belang van werkgeluk goed onderbouwen. Veronique deelt veel kennis en sluit aan bij wat je nodig hebt. Wanneer je serieus aan de slag wilt als Chief Happiness Officer beveel ik deze training van harte aan.
Rianne Hoekman
Teamleider Integraal Kankercentrum Nederland
Een praktische opleiding om meer verdieping en tooling te krijgen. Dit stond al een tijdje op mijn verlanglijstje. Het heeft mij verder gebracht in mijn werk als change manager dat ik geleerd heb om de onderstroom te herkennen, de impact van overlevingsgedrag te doorzien, geluksprekken te voeren en de Authentieke Dialoog te faciliteren. Ik heb nu een goed raamwerk om met werkgeluk in mijn organisatie aan de slag te gaan. Op maat gemaakt door de persoonlijke aanpak van Veronique en haar veelzijdige kennis.
Bas Kivit
Change Manager

© 2023 Train je gelukscompetenties. All rights reserved.

Laten we een afspraak maken!

Wil je graag meer handvatten hoe je tot je recht komt, in je element bent en positieve invloed uitoefent in je team. In welke ontwikkelingsfase jij en of het team ook zit.

Vul het formulier hieronder in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Contact Informatie
Beantwoord de volgende vragen