Ben jij een Early Bird? Koop nu een kaartje krijg €10,- korting!

Samenvatting bestelling tonen
€28,15
ProductSubtotaal
Theatercollege 15 juni 2024  × 1 28,15
Subtotaal28,15
Totaal28,15 (inclusief 4,89 btw)

Klanteninformatie

Factuurgegevens

Extra informatie

Your Products

Product
Quantity
Price
Theatercollege 15 juni 20241
+
Oorspronkelijke prijs was: €28,15.Huidige prijs is: €18,15.

Je bestelling

ProductSubtotaal
Theatercollege 15 juni 2024  × 1 28,15
Subtotaal28,15
Totaal28,15 (inclusief 4,89 btw)
Bestel nu zonder verzendkosten!
Ben je pas gelukkig als je succes hebt, of leidt geluk tot succes? Als je de competenties ontwikkelt om geluk op het werk te vergroten, kun je ook je bedrijf meer laten floreren. Leer om je eigen geluk te beïnvloeden. Verhoog je aantal gelukservaringen, blijf langer in een geluksstemming en werk jezelf gelukkig. Veronique Kilian vond gelukscompetenties die je helpen geluk te integreren in je werk. In dit boek beschrijft ze het door haar ontwikkelde ‘Feel, Fly, Flourish’- model om geluk te trainen. Het bevat verder een overzichtelijk stappenplan om geluk op het werk te implementeren. Naast inspirerende beschrijvingen van gelukscompetenties met concrete gedragsvoorbeelden, tips en oefeningen vind je ook bedrijfscases die laten zien hoe gelukscompetenties al worden toegepast. Veronique Kilian studeerde af in Sociale Wetenschappen, met als specialisaties psychologie, management en cultuur. Na twintig jaar organisatieadvies en HR training & coaching besloot ze ook actief bij te dragen aan geluk op het werk. Eerder schreef Veronique het Handboek Teamcoaching en Intervisie met de Authentieke Dialoog. Veronique geeft geregeld lezingen, workshops en (in company) teamtrainingen.

28,50
Bestel nu zonder verzendkosten!
Als je een groep mensen tot een actieve co-creatie wilt brengen, is het nodig dat het team met elkaar in een diepere laag van communicatie komt. In de eerste instantie kan dit gefaciliteerd worden door communicatie principes te oefenen die de ervoor zorgen dat er niet meteen gereageerd wordt op elkaar: projecties, eigen wereldbeelden en aannames blokkeren dan het open spreken en luisteren. Door reflectie in te lassen en de kwaliteit van spreken en luisteren te verhogen ontstaat een ingang tot deze diepere laag van communicatie. Ook zullen groepsleden hun talenten ontdekken en gebruiken ten dienste van het grotere geheel. Dit uit zich in gezamenlijke acties, waarbij teamleden uitgedaagd worden om proactief te handelen in plaats van zich te laten weerhouden door beperkende gedachten. Als een groep mensen een team wordt, komt er een fase waarin de zogenaamde ‘heilige huisjes’ worden benoemd: Soms zit een team in een fase waarin iets (nog) niet gezegd mag worden.
24,95
Bestel nu zonder verzendkosten!
Meer weten over zelfsturend vermogen activeren, over praktijkvoorbeelden die inspireren en de toepassing van handvatten op jouw persoonlijke situatie? Waar gaat het boek over: Over zelforganisatie bestaan talloze modellen. Ze beschrijven hoe je meer eigenaarschap bij je werknemers creëert en ervoor zorgt dat je team zelf bepaalt wat hun doelen zijn én hoe zij die willen behalen. Maar wat werkt in de praktijk nou echt? Hoe voorkom je de bekende valkuilen, zoals oeverloos overleggen, doelloos rondzwemmen of solistisch gedrag van teamleden? En hoe laat je als directielid, manager of teamcoach je team floreren? En hoe doe je dat als teamlid? Dat is de paradox van zelforganisatie: zonder leiderschap werkt het niet. Voor dit boek interviewde Veronique Kilian leidinggevenden in organisaties die gelukkig werken volgens de principes van zelforganisatie. Zij delen hun grootste lessen en successen. Aan de hand van inspirerende praktijkvoorbeelden van ondermeer VoysHoppenbrouwers Techniek B.V.InfocasterKabisa - Software Artisans en Insign.it beschrijft Veronique zowel theoretische achtergronden als de toepassing van populaire methodieken. Ontdek de elementen die nodig zijn om teams te laten excelleren met zelforganisatie én werkgeluk. Met handvatten om je zelfsturend vermogen te versterken. • Breed toepasbaar door de uiteenlopende voorbeelden van zelforganisatie die wél werkt. • Krijg inzicht in welke interventies bij specifieke problemen werken en hoe jij dit toepast in jouw dagelijkse praktijk. “Zelfsturing gaat niet vanzelf. Voedt de juiste elementen en zet het vliegwiel aan.”
29,99
Plan jouw gratis groeigesprek!

Graag kijk ik 30 minuten met je mee en geef ik je minstens één handvat zodat jij en je team kan floreren.

Je wilt graag meer handvatten hoe je tot je recht komt, in je element bent en positieve invloed uitoefent in je team. In welke ontwikkelingsfase jij en of het team ook zit.

Tijdens het gratis groeigesprek gaan we kijken waar je nu staat en wat je wensen zijn voor je bedrijf.


0,00

Betaling

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze site te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.

Wat leuk dat we samen aan de slag gaan!

Veronique

Testimonials

Ik zocht verdieping na een eerdere training over werkgeluk. Het boek dat Veronique schreef over werkgeluk gaf me al een goed gevoel. De handvatten die ik in de opleiding heb geleerd om werkgeluk werkbaar te maken hebben me geholpen om werkgeluk te implementeren. Ik sta sterker, ik kan beter bij mezelf blijven en met vertrouwen het belang van werkgeluk goed onderbouwen. Veronique deelt veel kennis en sluit aan bij wat je nodig hebt. Wanneer je serieus aan de slag wilt als Chief Happiness Officer beveel ik deze training van harte aan.
Rianne Hoekman
Teamleider Integraal Kankercentrum Nederland
Een praktische opleiding om meer verdieping en tooling te krijgen. Dit stond al een tijdje op mijn verlanglijstje. Het heeft mij verder gebracht in mijn werk als change manager dat ik geleerd heb om de onderstroom te herkennen, de impact van overlevingsgedrag te doorzien, geluksprekken te voeren en de Authentieke Dialoog te faciliteren. Ik heb nu een goed raamwerk om met werkgeluk in mijn organisatie aan de slag te gaan. Op maat gemaakt door de persoonlijke aanpak van Veronique en haar veelzijdige kennis.
Bas Kivit
Change Manager

© 2023 Train je gelukscompetenties. All rights reserved.

Laten we een afspraak maken!

Wil je graag meer handvatten hoe je tot je recht komt, in je element bent en positieve invloed uitoefent in je team. In welke ontwikkelingsfase jij en of het team ook zit.

Vul het formulier hieronder in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Contact Informatie
Beantwoord de volgende vragen